På grund af den dårlige vejrudsigt, ikke mindst for søndag, tror vi ikke, at der vil være tilslutning til den planlagte tur til hhv. Astrup Vig og Bådsgaard Vig.

Men til alle der har lyst, så mødes vi i klubhuset sidst på eftermiddagen til en ”fyraftensøl” – herefter spiser vi den medbragte mad i klubhuset (Grillen vil blive startet, hvis nogen ønsker at grille.

Efter maden vil vi fordele os i små både (joller) og sejle hen for at se og deltage i ”Værftets” Skt. Hans Bål. Alternativt har vi selv et lille bål (som tidligere år)

Efter bålet mødes vi igen i klubhuset til ”SLANTE – PARTY” Alle har nok en del slanter stående i barskabet, som I medbringer (husk evt. også kandis pinde, flødeskum, tonic, og andre blandingsprodukter)

Kom og vær med til en hyggelig Skt. Hans i klubben.

Turen til Astrup Vig og Baadsgaard Vig udsætter vi til efter sommerferien.