Vi følger nu op med et medlemsmøde den 9. april kl. 19.00 som reaktion på den positive stemning ved generalforsamlingen, hvor stort set alle fremmødte var positivt stemt for en kreativ idé aften i klubben, hvor man uden forpligtelser kan være med til at komme med input omkring fremtiden for Skive Sejlklub.

Landet over oplever sejlklubber nedgang eller stagnation i antallet af medlemmer og specielt ungdomsafdelingerne er ramt. Men hvad skal fremtidens sejlklub tilbyde dens medlemmer, for at den kan konkurrerer og tilbyde aktiviteter, der kan vende tendensen og skabe en positiv udvikling?

Der er stort potentialet i Skive Sejlklub for at udvikle sig i en positiv retning og tilbyde et bredt publikum aktiviteter, faciliteter og smukke rammer, der er unikke og som en fodbold- eller håndboldklub kun kan drømme om.

Vi søger input fra alle medlemmer og øvrige interesserede, og det er kun fantasien, der sætter grænser.

Her er lidt kreativt input

• Motionsaktiviteter, duatlon, mountainbike, løb – hvor medlemmer bruger klubben som samlingspunkt og for glæde af omklædningsfaciliteter og et sted at samles bagefter
  • Computer arrangementer, hvor man kan mødes med egen PC og sejle virtuelt imod hinanden
  • Ungdomsområde med sofaer, playstation og spil. Kan også anvendes som lektie hjørne
  • Spejl og makeup bord i pigeomklædningen
  • Senior arrangementer
  • Byg din egen fjernstyrede sejlbåd
  • Månedlig klubaften arrangementer med sejlsport på storskærm

Kom til en sjov og spændene aftenen, hvor kun fantasien sætter grænser!

Vi ses