Yeeeeehhhhaaarrrr! Skive Sejlklub har fornøjelsen af at indbyde til standerhejsning og kapsejladsen Trangmanden Rundt samt fællesspisning om aftenen.

Efter den lange vinter trænger vi meget til at møde hinanden og nyde, at foråret endelig er her – kom og deltag i årets første arrangement.

Tilmeldingsfrist onsdag den 1. maj

Betaling via hjemmesiden

Som noget nyt i år, vil vi bede jer at betale via vores hjemmeside efter tilmelding til kapsejladsen.

Vi har nemlig investeret i et nyt betalingssystem, så man fremover skal betale hjemmefra. I år vil vi bruge systemet til vores kapsejladser m.m., og næste år vil betaling for medlemsskab foregå på lignende vis.

Vi anbefaler, at man vælger “glemt adgangskode” første gang man bruger betalingssystemet, da vi har oprettet langt de fleste medlemmere med deres e-mail og mobilnummer. Hvis din bruger ikke er oprettet, kan du trygt oprette dig

Dagens program

Vi starter dagen med morgenmad kl. 08.00
Stander Op kl. 09.00
Skippermøde senest kl. 09.15
X-tid kl. 10.00
Molebajer på plænen ca. kl. 17:00
Fællesspisning ca. kl. 18.00

Trangmanden Rundt

Kapsejladsen er årets første distance sejlads, der er 21 sm. Der er start og måltagning ud for molen ved Moland, så interesserede kan følge begivenheden. Der kan deltages som hold eller 2star – med eller uden målebrev.

Trangmanden Rundt – indbydelse

Du kan tilmelde dig kapsejladsen her, hvor det også er muligt at tilmeldte sig aftenmatcherne, der sejles om onsdagen. Tilmeldingsfrist for Trangmanden Rundt onsdag den 4. maj.

Husk at betale for de kapsejlader, som du tilmelder dig via hjemmesiden!

Se foeløbig startliste her! (opdateres løbende)

Sejladsbestemmelser trangmanden 2013 – forår

Fællesspisning og molebajer på plænen efter kapsejladsen

Vi begynder ca. kl. 18.00 med grill selv.

Menuen består af:
Oksekød