Hiv ankeret op og lad gå – sæt kursen mod Livø den 2.-3. maj

Livet er til for at leves… Livø er til for at opleves…

Et nyt tiltag er ved at blive etableret på Livø – Forårs Jazz, nogle af de garvede Jazz veteraner som har sat deres fodaftryk på Livø gennem mange år i forbindelse med det årlige Jazz festival i august, har nu sat sig sammen og arrangere Forårs Jazz som en optakt til sommerens Jazz, de første 100 er tilmeldte ud af 132 mulige, det er da ikke så ringe endda, men Vi vil gerne reserver plads til jazzvenner til søs så i kan kommer sikkert i havn, derfor har vi beslutte at reservere et antal borde til jer søens folk!

Musikken er selvfølgelig omdrejningspunktet i et sådant arrangement og da et af Europas mest succesrige Jazz orkestre, Second Line fra Sverrig blev spurgt om de havde lyst til at komme til Livø sprang de straks til, så der venter en kanon oplevelse for deltagerne på dette års Forårs jazz som forventes at blive en Tradition på øen, oprindelig planlagt som et endags arrangement, men mange deltagere udtrykker ønske om at ankomme om fredagen, så hvem ved om ikke også fredagen bliver en kanon hyggelig Forårs Jazz dag.

Livet er jo til for at leves og det bliver den til forårs Jazzen, ser det ud til!

Havnen på Livø er klar til at tage imod dig og dine sejlervenner, så hiv ankeret op og lad gå – sæt kursen mod Livø….. og vær med til at skabe en årlig tilbagevendende tradition.

Kontakt Luffe på telefon 24 67 70 81 eller send ham en mail: foraarsjazz@mail.dk og sig du vil have plads ved sejlerbordene. De sælges for den imponerende pris af kr. 330,- spisning lørdag aften, entre til musikken Morgenmad søndag kr. 70,-.

Se: www.foraarsjazz.dk