Som sædvanlig sætter vi alle sejl til, for vi skal nemlig tjene penge til Skive Sejlklub – ungdomsafdelingen! Skive Festival er fra onsdag den 1. juni til lørdag den 4. juni.

Aktivisterne

Hele græsplænen ved standeren skal indrammes med flag, der skal være borde og stole og parasoller. Vi skal sælge grillede pølser med brød, pommesfrites, øl og vand og det de unge vil ha` J. Vi skal have den bedste plads udenfor selve festpladsen!

Behov for hjælpere

Det betyder at vi har brug for din hjælp. Et sådan arrangement kræver mange frivillige hjælpere, så vi håber på at du også vil hjælpe til. Vi har brug for hjælp

• Søndag den 29. maj 15-18 (opstilling
  • Tirsdag den 31. maj kl. 18-21 (opstilling)
  • Onsdag den 1. juni kl. 13-24
  • Torsdag den 2. juni kl. 13-24
  • Fredag den 3 juni kl. 13-24
  • Lørdag den 4. juni kl. 13-24
  • Søndag den 5. juni kl. 10-12 (nedtagning)

Tilmelding sker til Henrik Neve på 2420 7341 eller 2420 7341 eller meget gerne på mail på hn@skivehs.dk eller ma@ide-pro.dk

Mogens og jeg vil også ringe rundt og vi vil ringe på mandag omkring spisetid.

Praktiske informationer

Når du er hjælper og har en vagt der går over kl. 18 sørger vi for aftensmad. Til alle er der altid kaffe og vand. Til lukkeholdet er der rulle/leverpostej-rugbrød.

Sejlklubbens Festival udvalg

Mogens Albæk og Henrik Neve