Som sædvanlig sætter vi alle sejl til, for vi skal nemlig tjene penge til Skive Sejlklub og vores ungdomsafdeling! Skive Festival er fra onsdag den 30. maj til lørdag den 2. juni.

Aktivisterne

Hele græsplænen ved standeren skal indrammes med flag, der skal være borde og stole og parasoller. Vi skal sælge grillede pølser med brød, pommes frites, øl og vand og det de unge vil ha` :).
Vi skal have den bedste plads udenfor selve festpladsen!

Behov for hjælpere

Det betyder, at vi har brug for din hjælp. Et sådan arrangement kræver mange frivillige hjælpere, så vi håber på at du også vil hjælpe til.

Tirsdag den 29. maj 15- (opstilling – typisk 3 timer)
Onsdag den 30. maj kl. 13-24
Torsdag den 31. maj kl. 13-24
Fredag den 1. juni kl. 13-24
Lørdag den 2. juni kl. 13-24

Søndag den 3. juni kl. 10- (nedtagning – typisk 2 timer)

Tilmelding

Tilmelding sker til Niels Jørgen Hedevang på 4059 2378 / njh@skivesejlklub.dk eller
Ulrich Maagaard på 2819 4936 / formand@skivesejlklub.dk.

Vi begynder snarrest ringe rundt for at bede om jeres støtte. Vi har brug for hjælp

Praktiske informationer
Når du er hjælper og har en vagt der går over kl. 18 sørger vi for aftensmad. Til alle er der altid kaffe og vand. Til lukkeholdet er der rulle- & leverpostejrugbrød.

Skive Festival udvalget

Niels Jørgen Hedevang / Ulrich Maagard