Igen i år sætter vi alle sejl til for at tjene midler til Skive Sejlklubs ungdomsafdeling. Festivalen finder sted fra torsdag den 6. juni til lørdag den 8. juni.

Aktiviteterne

Hele det grønne område ved vor flagstander indrammes med flag, borde, stole og parasoller arrangeres. Vi sælger kæmpe grillpølser med brød, pommesfrites, øl og vand, plus det de unge vil ha’?? Vi skaber den bedste og hyggeligste plads udenfor selve festpladsen.

Behov for hjælpere

Mange personer har allerede sagt ja til at tage en eller flere vagter af 2 eller 4 timers varighed – megen stor tak for disse tilsagn. Har du nogle timer tilovers tager gerne imod din hjælp:

onsdag den 5. juni til opstilling fra kl. 13. til færdig
torsdag den 6 juni fra kl. 14 – 24
fredag den 7. juni fra kl. l4 – 24
lørdag den 8. juni fra kl. 14-24
søndag den 9. juni fra kl. 10- til slut nedtagning

På sejlklubbens hjemmeside kan du se hele vagtskemaet og finde de tider der passer dig. På forhånd tak for din indsats.

Tilmelding til bestyrelsen på festival@skivesejlklub.dk.

Tager du vagter, der går ud over kl. 18. serveres der aftensmad. Til lukkeholdet serveres der håndmadder.

Tak for opbakning og hjælp i disse dage.