Fra 2012 tjener “Limfjorden Rundt” i ældre træskibe et ændret formål. Sejlklub medlemmer, der ønsker at hjælpe Limfjorden Rundt, skal selvfølgelig gøre det – men de er hermed orienteret om – at de ikke længere støtter deres egen sejlklub, men alene støtteklubben Limfjorden Rundt.

For 25. gang afvikles dette arrangement og stort tillykke til de deltagende sejlere. Ruten, der sejles er som alle år med start i Løgstør over Thisted, Struer, Nykøbing Mors, Fur for at slutte i Skive.

I foråret udsendte arrangørerne et smukt blad bl.a. med positiv omtale af de havne der besøges. Især bakkes der op af mange annoncører i de berørte havne. Dog forekommer omtalen af Skive meget tynd.

På side 37 i nævnte blad er der en meget interessant artikel. Her oplyses om dannelsen af en forening – “Foreningen Limfjorden Rundt” – beskrevet som en støtte forening, hvad der også fremgår af foreningens vedtægter, som kan læses på www.limfjordenrundt.dk. På forespørgsel til foreningens formand Niels Sohn, oplyser han at støtteforeningen frem over er arrangør og evt. overskud tilfalder støtteforeningen.

Til orientering for medlemmerne i Skive Sejlklub kan følgende oplyses
Niels Sohn har været primus motor i alle tidligere år med Skive Sejlklub som basis. Skive Kommune har ydet tilskud via sejlklubben. Medlemmer fra sejlklubben har deltaget og arbejdet ved det afsluttende arrangement, idet de herved støttede sejlklubben, som med tak har modtaget evt. overskud. Disse beløb fremgår af årsregnskaberne fremlagt ved den årlige generalforsamling.

Fra 2012 Limfjorden Rundt er det anderledes. Sejlklub medlemmer, der ønsker at hjælpe Limfjorden Rundt, skal selvfølgelig gøre det – men de er hermed orienteret om – at de ikke længere støtter deres egen sejlklub.

Vi ønsker foreningen Limfjorden Rundt god vind og størst mulige held og lykke med sejladsen fremover.

Skive Sejlklub