Forårsserien i vores aftenmatch, der sejles om onsdagen, er nu afsluttet med 6 vellykkede sejladser ud af 7 planlagte.

Vi har fået to nye deltagere i år, og håber på en fortsat positiv udvikling i deltagerantal om onsdagen. Vi har haft god succes med at tilbyde en rutineret gast, der kan sejle med nye om onsdagen. Det ønsker vi også at tilbyde fremadrettet.

En stor tak til dommerbåden, der gør et stort arbejde til glæde for de 23 deltagende!

Tillykke til løbsvinderne i forårsserien

• 1. løb, 1. plads: Kryss Hancock – BB10 Meter. Skipper: Søren Koitzsch
  • 2.løb, 1. plads: Bæstet – Juwel 28. Skipper: Lars Jeppesen
  • 3.løb, 1. plads: Blue – H-Båd. Skipper: Kaare Weber
  • 4.løb, 1. plads: Sigil – Albin 78 Cirrus. Skipper: Hans Ingvard Andersen

En samlet resultatliste kan hentes her!

Til efteråret starter vi igen

Der sejles 6 sejlader i efterårsserien hvor første sejlads er den 17. august. Læs mere her!

Vi påbegynder nu at revurdere de forskellige løb, på baggrund af de nuværende deltagere. Folkebådene har ytret ønsket om eget løb, hvilket vi bla. vil arbejde på.

Alle spørgsmål, ønsker eller andet er velkommne til kapsejladsudvalget, e-mail: kapsejlads@skivesejlklub.dk

Flere billeder i efteråret

I efteråret vil vi arbejde på, at få billeder af alle deltager. Indtil da må I nøjes med følgende fotos ;)