I aften tager vi hul på årets aftensejladser med en prøvesejlads. Vi afholder skippermøde kl. 17:30

I aften forventer vi, at lave en midlertidig løbsinddeling som følgende:

Løb 1
BB10, Søren Koitzsch
Scankap 99, Hans Andersen
Faurby 36, Ulrich Maagaard
Scankap 99, Ole R. Nielsen

Løb 2
B25 mk2, Per Svendsen
Mamba 311, Claus Bjerre
Knarr, Kristian Petersen

Efter sejladsen vil vi inddele de tilmeldte i starter samt løb. Der kommer helt sikkert flere til i aften.

Efter hver sejlads

Efter hver aftenmatch mødes vi i klubhuset, hvor der kan købes både tørt og vådt. Ud over en god stemning, offentliggøres resultatet for den netop afsluttede sejlads også, så kom op og hyg dig med os andre.

Tilmelding

Hvis du ikke kommer i aften, vil vi gerne opfordre til, at du tilmelder dig her!

Så har vi de bedste forudsætninger for, at lave de bedste løb.

Banen?

Vi sejler typisk en op-ned bane, men der er desværre usikkerhed omkring bemandingen på dommerbåden i år. Måske vil opgaven på dommerbåden skulle gå på tur i år, måske indlægger vi nogle distance sejladser eller overveje faste bøjer.

Vi er specielt interesseret i at få flere nye med ud og sejle, så en alternativ begynder bane har også været diskuteret.

Vi er åbne for ideer.

Resultater

Alle resultater kan følges her

Er du ny, mangler du en båd at sejle på eller mangler du gaster – så smid en kommentar!

Kontakt kapsejladsudvalget på kapsejlads@skivesejlklub.dk