Vi havde fornøjelsen at sejle 7 sejladser i foråret, hvor den sidste blev sejlet onsdag den 18. juni. Her var der spænding i 2. løb, da Søren Koitzsch og Søren Løfberg-Poulsen sejlede om sejren – de var a point! Søren vandt ;)

Det har faktisk været et fantastisk forår, og de nye dommere har gjort et fantastisk arbejde både på land og vand. Deres rapport efter hver sejlads er et nyt og underholdende element, der indledes med forud for oplæsning af aftenen resultat. Stor ros for deres indsats og en endnu større tak for deres frivillighed!

Dramatik…

Vi kommer ikke uden om den 6. sejlads, hvor vi for første gang i mange år havde et sammenstød, der udløste en regn af protester fra de tre involverede. Der skete ingen personskader, men to både endte med at hænge sammen, da de kom så tæt på hinanden, at vinskyggen fik læ båd til at rejse sig, så dens mast penetrerede modpartens storesejl!

Uden at diskutere udfaldet fra protestkomiteen så håber vi, at alle sejlere husker at udvise respekt, tage ansvar og holde forsvarlig afstand, så vi atter kan genoptag en lang årrække uden lignende hændelser.

Det er vigtigt for os at understrege, at der er masser af plads til nye sejlere, som aldrig har sejlet kapsejlads før. Feltet af både er meget blandet, og der er plads til alle.

Resultater

Se løbsresultaterne her
Se overalt resultaterne her

Efterårets første sejlads

Når vi starter efterårsserien gør vi opmærksom på, at vi kan forvente en ekstra spændende sejlads! Der er chance for, at vi får deltagelse af op imod 17 BB10 både, da der sejles DM i BB10 i Skive Sejlklub.

Husk at tilmelde dig i go’ tid ;)