Grundet manglende tilmeldinger, har vi set os nødsaget til at aflyse arrangementet.

Maritim Center Skive i samarbejde med Fur Bådelaug og Skive Sejlklub samt Limfjordskredsen indbyder Lørdag d. 20. juni 2015 til Sejlads for alle.

Noget nyt i Limfjorden

Denne sejlads lægger op til noget nyt i Limfjorden
Man kan indbyrdes aftale i egne klubber, om man vil lave kapsejlads til Fur, fra sin hjemhavn, hvor der så vil være målgang ved Fur Havn. Da alle har GPS, kan man aftale indbyrdes et start tidspunkt, distancen kan udregnes og herefter placeringen, der ville så være en præmie til vinderen fra hver havn, som uddeles i Fur Bådlaugs klubhus om aftenen, hvor der vil være hyggeligt samvær, dog skal der starte mindst 3 både fra samme havn.

Lørdag morgen er der skippermøde i klubhuset hvor der ved tilmeldingen også kan bestilles morgenmad, her vil banerne blive offentliggjort, det er planen at man skal sejle forskellige baner, men dog tilrettelagt således at man krydser hinandens baner flere gange, start og mål vil være ud for Fur Havn.

Hvem må deltage?

Denne sejlads er ikke kun kapsejlads, men ligeså meget en ryste sammen weekend for søens folk.
Der vil være løb for følgende både:
– Kapsejlads både efter DH med målerbrev.
– Familie klasse, motorsejler og sejlbåde uden målerbrev.
– Two – Star, dvs. både med kun 2 personer ombord

Motorbåde, her vil der blive lavet en navigations sejlads, med forskellige opgaver. Så det gælder ikke om at komme først, men få en på opleveren.

Til de personer som ikke ønsker at sejle i en af de ovenstående klasser, men som har været med til at sejle båden til Fur, vil der blive arrangeret en guidet bustur rundt på Fur, sponsoreret af Maritim Center Skive.

Efter målgang vil der være arrangeret fest i Fur Bådlaugs klubhus, med enten medbragt mad eller en menu som bestilles ved tilmeldingen sammen med morgenmaden.

Der vil være fri havneplads, natten mellem lørdag og søndag, i Fur Havn, for deltagere i Hancock Cup.

Der vil være sponsorgave til hver startende båd, samt præmie til hver 3 startende båd, i hver klasse, samt mange ekstra præmier, evt. ved lodtrækning under festen, fra bl.a. div. sponsorer. Der vil også være overraskelser i løbet af aftenen.

Klubhuset vil være åbent og kan benyttes hele weekenden.

Bak op om denne sejlads, så vi kan lave Hancock Cup til en tilbage vendende begivenhed på Fjorden.

Yderlige oplysninger nielssohn@c.dk eller mobil nr. 29445013.

Tilmeld til Hancock Fjordfræseren

Oplysninger om din båd

Målerbrev/cert. nr. (find på websejler.dk)

Bådtype (skal udfyldes)