Maritim Center Skive i samarbejde med Morsø og Skive Sejlklubber samt Limfjordskredsen indbyder Lørdag d. 9 september 2017 til sejlads for alle.

Denne sejlads lægger op til noget nyt i Limfjorden.

Lørdag morgen er der skippermøde i klubhuset hvor der ved tilmeldingen også kan bestilles morgenmad, her vil banerne blive offentliggjort, det er planen at man skal sejle, forskellige

baner, men dog tilrettelagt således at man krydser hinandens baner flere gange, start og mål vil være ud for Nykøbing.

Denne sejlads er ikke kun kapsejlads, men ligeså meget en ryste sammen Week – End for søens folk.

Der vil være løb for følgende både

– Kapsejlads både efter DH med målerbrev.
– Familie klasse, motorsejler og sejlbåde uden målerbrev.
– Two – Star, dvs. både med kun 2 personer ombord,
– Motorbåde, her vil der blive lavet en navigations sejlads, med forskellige opgaver. Så det gælder ikke om at komme først, men få en på opleveren.
– Til de personer som ikke ønsker at sejle i en af de ovenstående klasser, men som har været med til at sejle båden til Nykøbing, vil der blive arrangeret en guidet tur rundt i Nykøbing, sponsoreret af Maritim Center Skive.

Efter målgang

Efter målgang, vil der være arrangeret fest i Morsø Sejlklubs klubhus, menu som bestilles ved tilmeldingen, sammen med morgenmaden.

Der vil være gratis havneplads i Nykøbing Havn, for deltagere i Hancock Cup.

Der vil være sponsorgave til hver startende båd, samt præmie til hver 3 startende båd, i hver klasse, samt mange ekstra præmier, evt. ved lodtrækning under festen, fra bl.a. div. sponsorer. Der vil måske være overraskelser i løbet af aftenen.

Klubhuset vil være åbent og kan benyttes hele weekenden.

Fredag aften er grillen tændt med salg af frankfurtere. Kl. 18,00 til 21,00.

Bak op om denne sejlads, så vi kan lave Fjordfræseren / Hancock Cup til en tilbage vendende begivenhed på Fjorden.

Yderligere oplysninger

Yderlige oplysninger om vandaktiviteten kan fås ved henvendelse på mail til Niels Sohn. Maritim Center Skive. Mail: nielssohn@c.dk

Oplysninger om landaktiviteten, fås ved henvendelse på mail til Henrik Nielsen, Morsø Sejlkub. Mail: hfnielsen18@gmail.com

Sidste tilmelding, lørdag d. 2. september