Sejlerholdet teamice.dk med skipper Søren Løfberg-Poulsen var i weekenden til Nordisk og Dansk Mesterskab i Albin Express.

Horsens Sejlklub var vært for stævnet, hvor i alt 28 både deltog fordelt over 3 nationer. 3 svenske, 6 tyske og 19 danske både kæmpede alle om det Nordiske Mesterskab imens kun de danske kunne vinde det Danske Mesterskab.

Holdet fortæller følgende om oplevelsen:

Med kun 4 sejladser i Expressen inden mesterskabet, var vores største udfordring at lære bådens trim i alle vejrforhold. Vi havde nogle rigtig gode manøvre og ro i båden, men kendte ikke vores fart i forhold til de andre Expresser på forhånd.

De hurtigste både havde klart et større fartoverskud end os, men mon ikke en skrog- og køloptimering kan give det sidste :). Nu har vi en god ide om, hvordan vi ligger fart- og trimmæssigt. Nu kan vi målrettet arbejde imod det næste mesterskab i 2012.

Vi sluttede på en 10. plads i det Nordiske Mesterskab og på en 7. plads i det Danske Mesterskab. Set i forhold til at vi har fået max. points i to sejladser – pga. vores diskvalifikationer – er det slet ikke så tosset et resultat. Det gælder jo om at få færrest muligt points, dvs. én 1. plads giver 1 point og en diskvalifikation gav 29 points – av!”

Holdet har nu fået en go’ portion erfaring, og ved hvad der skal arbejdes med imod det næste mesterskab. Derfor hæves målsætningen også til en top 5 næste gang – held og lykke ;).

Læs mere om mesterskabet på teamice.dk, hvor der også er lidt billeder fra turen. Vi håber på at se en video inden så længe :)

Se alle resultater fra stævnet her!

Tillykke til Søren Løfberg-Poulsen og holdet!