Hver onsdag i for- og efterårssæsonen afholdes der aftenmatch for alle medlemmer, der ønsker at prøve kræfter med kapsejlads. Her sejler typisk 25-30 både imod hinanden opdelt i forskellige løb.

Der er både inkarnerede kapsejladsentusiaster og hygge sejlere i blandt bådene. Fælles for alle er, at vi får nogle gode oplevelser og dygtigøres i eget tempo.

Det koster kr. 200,- at deltage i forårssæsonen og tilsvarende i efterårssæsonen – i alt ca. 12-14 sejladser.

Efter hver sejlads

Efter hver aftenmatch mødes vi i klubhuset, hvor der kan købes både tørt og vådt. Ud over en god stemning, offentliggøres resultatet for den netop afsluttede sejlads også, så kom op og hyg dig med os andre.

Tilmeld i god tid

Mange er gode til at tilmelde sig i god tid, hvilket er nødvendigt for at skabe de bedst løb sammensætninger. Så selvom du måske ikke når den første prøvesejlads, men vil deltage i forårsserien, så tilmeld dig allerede nu! Det gør det sjovest for alle!

Tilmeld dig her!

Banen?

Vi sejler typisk en op-ned bane, men der er desværre usikkerhed omkring bemandingen på dommerbåden i år. Måske vil opgaven på dommerbåden skulle gå på tur i år, måske indlægger vi nogle distance sejladser eller overveje faste bøjer.

Vi er specielt interesseret i at få flere nye med ud og sejle, så en alternativ begynder bane har også været diskutteret.

Vi er åbne for ideer.

Resultater

Alle resultater kan følges her

Kontakt kapsejladsudvalget på kapsejlads@skivesejlklub.dk