Efter overbevisende sejlads over 8 sejladser sikrede Theis Palm og mandskab fra Jyllinge sejlklub sig årets danmarksmesterskab. Bjarne Venø fra Skælskør blev nummer 2, mens sidste års danmarksmester Søren Koitzsch fra Skive blev nummer 3.

Det startede ellers godt for Søren Koitzsch med 2 første pladser og 2 anden pladser i de fire første sejladser.

Søren Koitzsch fortæller til Skive Folkeblad, at de gamle sejlersko står til udskiftning, da de kostede en mærkeberøring samt en nær kollision. Underlagdet er simpelthen slidt væk, og fodfæstet var derfor meget dårlig i det våde vejr.

Selvom danmarksmesterskabet ikke kom i hus i år igen, er det stadigvæk en flot præstation – så et stort tillykke her fra!

Se det samlet resultat her!

Nedenfor er der lidt billeder fra Bogense Sejlklubs hjemmeside.