Der var både masser af vind og deltager, ved årets sidste sejlads i Skive Sejlklub. Søren Løfberg-Poulsen, der netop havde leveret de bedste resultater for Skive Sejlklub i Sejlsportsligaen, løb med den samlede sejr forfulgt af Søren Koitzsch og Arne Mathiasen.

”I Skive sejklub har vi tradition for at starte og slutte med en distancesejlads ud af Skive fjord, ned i lovens bredning, rundt om en bøje ved navn Trangmanden og retur til Skive. Heraf navnet Trangmanden. Der er altid bred opbakning og med lidt held føder det nye deltagere til vores onsdagssejladser,” siger Bo Post, der var ansvarlig for kapsejladsen.

Som i golf arbejdes der også med begrebet handicap i sejlsporten. Således tildeles alle både et handicap, for at alle kan sejlede imod hinanden, og alle har derved chancen for at vinde.

”På Primadonna havde vi en fejlfri sejlads, og vores besætning kæmpede bravt hele vejen rundt. Det viser vores sejltid også, der var næst hurtigst og kun 12 minutter langsommere end Bertel Gantriis, der kom rundt i 2:30:00 i feltets klart største båd. Med de danske Handicapregler er det nærmest umuligt at vinde på så kort en sejlads i vores båd, så vi bruger sejladserne i Skive Sejlklub som træning. Vi satser på Fyn Rundt,” siger Niels Dolberg, der er blandt de mest entusiastiske deltagere i klubben.

Se resultatet med alle deltagerne her

Fra Kapsejladsudvalget vil vi gerne takke for et fantastisk 2014 – vi glæder os til 2015 ;)