Skive Sejlklub indbyder til spændene kapsejlads i Skive fjord med masser af præmier.

Hancock Cup sejles den 20. august med start, mål og action tæt på Moland molen ved Skive Havn.

Det er klubbens ønske at udvide Hancock Cup som en af Limfjordens største og sjoveste sejladser. Allerede nu afspejler det sig i en flot sponsortilslutning, der beløber sig i kr. 10.000, der uddeles til løbsvindere, deltagere og ved tilfældig lodtrækning.

Skive Sejlklub håber der vil være bred tilslutning blandt kapsejladsentusiaster og sejlere, som blot ønsker en skøn dag på vandet. Sejladsen henvender sig derfor til alle interesserede, og selv helt nye sejlere kan deltage eftersom starten ”går efter tur”. Derfor er der ingen pakket startlinje med råb og skrig, men blot et starttidspunkt at holde øje med.

Publikumsvenlig og spændene sejlads

Kapsejlads kan være svær at følge, og for at gøre Hancock Cup spændene at følge skal deltagerne runde et mærke tæt ved Moland molen gentagende gange. Her vil start og måltagning også være placeret.

Vi ønsker at lave en bane variationer, så der er noget for enhver smag. Banen vil derfor være en blanding af distance og banesejlads. På samme tid skal banen heller ikke være for svær at finde ud af.

En kapsejlads i vækst

Vi ved, at det kræver tid og kræfter at arrangere en af Limfjordens største og sjoveste sejladser. Vores målsætning vil sikkert ikke blive indfriet det første eller andet år, men med stor tilslutning, vilje og støtte er vi sikre på, at det er muligt inden for en nær fremtid.

Sandwich og aftensmad

Vi sælger sandwich til kr. 25, som kan købes med på bådene ved tilmelding.

Til aften tænder vi op i grillen, og det vil være muligt at købe grillpakker m. 3 slags kød (pølse, kylling, okse), 2 slags salater og kartoffel/pasta og brød. Prisen vil være kr. 125 pr. person.

Tilmeld dig eventuelt i feltet “Oplys venligst navn på dine gaster”, når du tilmelder dig sejladsen. Ellers send en mail på arrangement@skivesejlklub.dk.

Tilmelding og Indbydelse

For yderligt information henvises til følgende dokumenter:

Hancock Cup 2011 – Indbydelse!
Hancock Cup 2011 – Tilmelding – inden den 13. august.

Sejladsbestemmelser, bane og deltagerliste

Hancock Cup 2011 – Sejladsbestemmelser
Hancock Cup 2011 – Banen
Hancock Cup 2011 – Startliste