De traditionsrige onsdagssejladser begynder med en prøvesejlads på onsdag den 9. maj – husk tilmelding.

Vi vil gerne opfordre dig til at tilmelde dig inden den 7. maj. Det giver os de bedste rammer for at lave sjove løbssammensætninger. Både, der først tilmelder sig efterfølgende, vil blive placeret i allerede fastsatte løb.

Tilmeld dig derfor nu, også selvom du ikke kan være med i den første eller anden sejlads, så vi kan lave en sammensætning, der tilgodeser alle bedst muligt.

Tilmeld dig her!

Det koster kr. 180,- at deltage i forårssæsonen og tilsvarende i efterårssæsonen.

Efter hver sejlads mødes vi i klubhuset til præmieoverrækkelser samt lækkert mad serveret af arrangementudvalget.

DH er ændret for 2012

Der er kommet en opdatering til DH-regel, og vi har derfor opdateret resultaterne for foråret med de nye data. I kan sammenligne resultaterne og se konsekvenserne heraf nedenfor. Vi har ikke ændret på vindstyrkerne iht. de nye grænser for let, middel eller hård vind.

Vi ses!

Kapsejladsudvalget