De traditionsrige onsdagssejladser begynder med en prøvesejlads på onsdag den 8. maj – husk tilmelding.

Vi vil gerne opfordre dig til at tilmelde dig senest den 8. maj. Det giver os de bedste rammer for at lave sjove løbssammensætninger. Både, der først tilmelder sig efterfølgende, vil blive placeret i allerede fastsatte løb.

Tilmeld dig derfor nu, også selvom du ikke kan være med i den første eller anden sejlads, så vi kan lave en sammensætning, der tilgodeser alle bedst muligt.

Det koster kr. 180,- at deltage i forårssæsonen og tilsvarende i efterårssæsonen. Ved tilmelding får du tilsendt et link for betaling.

Efter hver sejlads mødes vi i klubhuset til præmieoverrækkelser samt lækkert mad serveret af arrangementudvalget.

Se deltagerlisten her – opdateres løbende!

Kapsejladsudvalget
kapsejlads@skivesejlklub.dk