Til Sejlklubben og alle der lagde tid og arbejde i Melges 24 DM

Jeg har fået en mail fra Niels Jørgen Hedevang med nedenstående besked, og NH og jeg blev efterfølgende enige om at jeg skulle skrive en mail, som Sejlklubben kan slå op på websiden. Den kommer her.

NH skriver i sin mail:

Der er en del som er utilfredse med dine artikler’

Der er flere af vores hjælpere, som har brugt 3-4 dage på at hjælpe os, men synes at du tager for meget af æren for stævnet. Det er ikke meget du nævner Skive Sejlklub, og det store arbejde, som de 12-15 frivillige har lavet, flere af den fra tidlig morgen til sent aften.

Man skulle tro, at det var et stævne for dig og Christen. Jeg kan fortælle dig at jeg siden den 1. aug. har brugt ca. 156 timer til dato. Dertil har jeg brugt min private bil til indkøb og opsætning mm.

Hermed mine kommentarer

Først og fremmest stor tak og anerkendelse til de mange frivillige, der har brugt tid og kræfter i afviklingen. Alt gik fint, og sejlerne fik den gode oplevelse, som vi havde lovet dem.

Min rolle i stævnet var følgende:

• Sikre at Melges 24 klassen valgte Skive som arrangør. Der var tre andre klubber i spil.
  • Lave optakt i aviser og magasiner med info om stævnet.
  • Invitere og informere de lokale medier
  • Tage billeder under stævnet og slå op på web
  • Lave afsluttende rapport til Bådmagasinet med fotos

Jeg har på intet tidspunkt nævnt at jeg var arrangør. Tværtimod har jeg i alle mails til medierne skrevet at stævnet arrangeres af Skive Sejlklub i samarbejde med Maritimcenter Skive.

Vi kan ikke kontrollere hvad aviserne skriver. Jeg havde i weekenden en journalist og en fotograf med ude på vandet, og jeg forklarede dem at DM-stævnet blev afviklet i et samarbejde mellem Skive Sejlklub og Maritimcenter Skive.

Avisen vælger at skrive historien om den lokale Skive-båd med Justesen som ejer. De mente at det var en god historie, og det synes jeg bestemt også at det var. Morsø Folkeblad skrev tilsvarende om deres lokale båd. Jeg leverede også billeder til dem.

Er der nogen som føler sig stødt af mit arbejde, så sig endelig til. Det er i princippet også det, som NH gør i sin mail, men nu håber jeg at der er klarhed i tingene.

Skulle nogen fremover have lyst til at arbejde med markedsføringen, så viger jeg gerne pladsen.

Torben Kornum