Vi har måske Danmarks flotteste klubhus og det er vigtig at vi passer godt på den.

I opfordres derfor til at deltage i ”arbejdsdagen” som vi i år har ændret til onsdag aften den 27. april kl. 17.00. Når vi er færdige, slutter vi med pølsebord.

Det er nødvendig med tilmelding, således vi kan få bestilt pølsebord til alle der deltager.
Tilmelding senest den mandag den 25. april kl. 12.00 til formand@skivesejlklub.dk

Vi har følgende opgaver, og såfremt du ikke har mulighed for at deltage den 27. april, er du selvfølgelig velkommen til at byde ind på en af opgaverne og udføre den, når du har mulighed for det (inden den 30/4 2016)

Arbejdsopgaver:
Rengøring og flytning af den store grill (ny fra sidste år)
En væg i ungdomsafdelingen skal spartles og males.
Terrassen omkring klubhuset rengøres (vil blive sprøjtet med algefjerner nogle dage inden)
Bænkesæt sættes ud på plads (evt. også males)
De gamle kulgrill rengøres og placeres til brug for medlemmer og gæstesejlere.
Rengøring i køkken (herunder også køleskab og ovn)