Vi er stolte over, at kunne præsentere vores nye hjemmeside!

Hjemmesideudvalget blev ved sidste generalforsamling forstærket af Jan Gudiksen, der har udarbejdet denne nye flotte hjemmeside. Hjemmesiden bliver en vigtig brik i vores kommunikationsarbejde hvor nyheder, arrangementer, kapsejlads resultater, billeder og andet relevant indhold løbende vil blive tilføjet og opdateret.

Nye funktioner

Hertil har hjemmesiden fået en ny struktur, som gerne skulle gøre den nemmere at bruge.

Vær med til at holde hjemmesiden opdateret

Der er fortsat plads til mere indhold, og vi vil gerne opfordre medlemmer til at indsende relevant sejlernyt via ”indsend nyhed”.
Måske har du nogle gode billeder eller andet relevant indhold til hjemmesiden. På den måde kan vi alle være med til at holde vores hjemmeside up-to-date.

Det er også muligt at indsende nyheder til kontakt@skivesejlklub.dk

Vi vil gerne ønske medlemmere af Skive Sejlklub tillykke med vores nye hjemmeside, skriv eventuelt en kommentar nedenfor!