Skive Kommune lancerer nu en ny kampagne, der hedder ’Dit nye liv i Skive’, og I kan få et smugkig her www.liviskive.dk. 360 graders billedet fra Skive Søsport Havn hedder aktivt liv.

I kampagnen bruger vi den nyeste virtuelle teknologi til at sælge vores egn med helikoptertur, 360 graders billeder, droneture og Virtual Reality på to events i Aarhus og Aalborg. Vi ønsker med kampagnen at gøre opmærksom på Skiveegnen som et område med gode muligheder for at bo og leve med familien, at arbejde og gøre karriere, at deltage i fællesskabet og det aktive liv, og at opleve kulturen og leve tæt på naturen.

Vi forventer at kampagnen ruller ud midt på ugen, og vi håber, I vil hjælpe med at få kampagnen skudt godt i gang ved at brede budskabet. Hvis I har lyst, er I fra på onsdag meget velkomne til at dele kampagnen på hjemmeside, facebook og lignende. Vi vedhæfter et foto, som I evt. kan bruge til at bruge til formålet. I kan også følge med og bidrage ved at gå ind og ’synes om’ kampagnens facebookside: https://www.facebook.com/ditnyeliviskive/

Erhverv og Udvikling
Skive Kommune