I disse dage ankommer DS standerne til klubberne og alle medlemmer med båd kan afhente standerne i klubben. I den anledning har DS’s formand skrevet til sejlerne.

Kære Sejler

Sæsonen er snart godt i gang, og vi mødes på vandet og i havnene.

Vi kan vise hinanden hvem ”vi” er ved at føre DS Standeren.

”Vi” er sammen i Dansk Sejlunion, og ”vi” er Danmarks største sammenslutning af sejlere.

Jeg er sikker på, at vi får mest muligt ud af vores fællesskab, når vi viser hinanden og vores omgivelser hvem vi er.

Jeg håber, at du vil være med til at synliggøre fællesskabet ved føre DS Standeren.

DS Standeren er også adgangsbilletten til at ligge ved DS Turbøjerne – men det er ikke den eneste fordel, du får ud af at være en del af Dansk Sejlunion.

Henover denne sæson og de kommende sæsoner vil der blive leveret flere fordele direkte til dig – hold øje med bladet ”Sejler” og Dansk Sejlunions hjemmesider www.sejlsport.dk og www.danskebaadejere.dk – så er du altid opdateret om dine fordele ved at være en del af fællesskabet i Dansk Sejlunion.

Jeg vil gerne ønske dig en god sæson på vandet!

Med sejlerhilsen

Hans Natorp