Sejlsportsligaen havde en blæsende debut, hvor mange af deltagerne kæmpede på vandet i går.

Søren Koitzsch, Lars Skov og Søren Espersen repræsentere Skive Sejlklub ved det første stævne, der sejles netop nu i Rungsted. Vi håber på lidt mindre vind i dag, så deres 3 mands besætning kan matche bådfarten, som de øvrige hold med 4 mand ombord havde.

Kommentatoren synes umiddelbart Skive stillede med et ukendt hold, men vi kan da nævne, at Søren Koitzsch er tredobbelt dansk mester i BB 10m.

Hver sejlads varer imellem 12-15 minutter, og der er en tidsgrænse på 25 min. Hvis du er mere end 5 min bagefter nr. 1 i mål, noteres du som DNF (Did Not Finish).

Se Skive Sejlklubs sejladser – Youtube

Her vil vi løbende tilføje de sejladser, der dækkes via deres live-feed. Det er ikke alle sejladser, som de sender live. Alle sejladser kan dog genses på SAP.
Youtube – R2 sejlads
Youtube – R6 sejlads
SAP – R9
SAP – R11
SAP – R13
Youtube – R16 sejlads
Youtube – R20 sejlads
SAP – R24
Youtube – R25 sejlads – (tror det er R25, men der står R20 i video)

Se live-feed og tracking

Live Feed starter 13:45
Sejlsportsligaens hjemmeside kan du se live tracking via SAP – Sailing Analytics

Følg Sejlsportsligaen på Youtube

På youtube kan du se eller gense sejladserne på Sejlsportsligaens Youtube kanal.

KOM SÅ SKIVE!!