I 2017 kan man ikke kun tage den teoretiske del af Duelighedsprøven i Skive – Skive Sejlklub kan også gennemføre den praktiske del frem til duelighedsprøven.

På teoridelen fortsætter vi det gode samarbejde med Midtjysk sejlerskole og Kristian Melgaard – men nu er det lykkedes at finde et stærkt hold af instruktører blandt klubbens egne medlemmer, og de har sagt ja til at tage sig af den praktiske sejlads.
Det betyder, at vi kan holde hele sejlerskolen hjemme i Skive til glæde for både medlemmer og klub.

De tre instruktører er tre yderst rutinerede sejlere, der alle har mange år på sejlerbukserne. I kender dem alle, for det er Søren Koitzsch, Niels Dolberg og Ib Sohn.

Skive Sejlklub har fået lov til at låne de tre matchrace-både, der ligger i havnen, til undervisningen.

Den praktiske undervisning starter til maj 2017, hvor de kursister, der består den teoretiske prøve, får tre lektioner á to-tre timer, hvor man skal øve havnemanøvrer, styre efter kompas og efter mærker, ligesom man skal øve den livsvigtige mand-over-bord-manøvre.

Da vi nu får et tilbud i vores egen klub, betyder det også, at vi må sige farvel og tak til Virksund Sejlklub, der forestod undervisningen sidste år. Det har været et fint tilbud, men vi er glade for at vi nu kan tilbyde hele pakken.

Jytte Ransborg liked denne post