Lørdag den 29. september 2012 markerer vi afslutningen på sejlsæsonen 2012 med stor fest for alle medlemmer.

Duoen Sjaske & Rosenlund spiller op til dans

På trods af at de kun er to mand, er der hverken rytmeboks eller andet selvspillende isenkram, til at understøtte musikken. Sjaske spiller guitar, og Rosenlund spiller bas og trommer (på samme tid). Vægten er lagt på levende musik af højeste kvalitet, og ikke mindst kommunikation med publikum.

De to herrer er begge velsignet med en fremragende vokal, og på trods af mange år i branchen har de en smittende spilleglæde. Repertoiret spænder vidt, her får man alt lige fra Himmelhunden til Tim Christensen. Det brede repertoire gør Sjaske og Rosenlund i stand til at dække de fleste behov, og skulle der komme en opfordring på et nummer, der ikke er på repertoiret, går de ikke af vejen for at spille det alligevel. Da de begge har et enormt bagkatalog, vil de fleste opfordringer kunne efterkommes.

Vi mødes kl. 16.30 til en ”stander ned øl”
Ca. 17.00 Standerstrygning.

Herefter skal vi have dækket bord og gjort klar til:

Kl. 19.00 – lækker 3 retters menu á 175,00 pr. person

Kom og vær med til at gøre denne aften til en uforglemmelig fest.

Tilmelding til spisning er nødvendig – enten på opslag i klubhuset eller på arrangement@skivesejlklub.dk.

Susanne Weber Hansen liked denne post