Til Stander Ned havde vi demonstration af en redningsflåde. For de, som ikke var til stede kan man her se en video af begivenheden. Læs også formandens tale.

Stander Ned gik ikke helt efter planen, da vores flag satte sig fast i toppen. Derfor måtte vi have assistance af Skive Brandvæsen, der kom nogle dage efter for at færdige gøre vores ufærdige bedrift.

De har lovet, at hjælpe os igen næste år med at få et forbedret system op. Det bliver med deres nye moderne stigevogn, som de får efter nytår. Tak til dem.

Formandens tale

Formand Ulrich Maagaard holdte en tale til Stander Ned for de mange fremmødte.

Hent den her!

Klublokaler atter låst

Døren er nu låst til klubben, da sæsonen er forbi. Derfor skal man altid medbringe sit kort, såfremt man ønsker at komme ind i klubben. Et kort kan altid bestilles ved vores kasserer@skivesejlklub.dk

Redningsflåde video

Vi måtte konstatere, at en redningsflåde ikke bare skal kastes i vandet. For at denne model udløste krævede det “et ryk i snoren”, og så gik det stærkt!