Ungdomsafdelingen har haft travlt op imod sæsonstart og melder nu om 26 tilmeldte til sæsonstart.

Der har været stor opbakning omkring vores to åbent hus arrangementer, hvor størstedelen af de nye medlemmer er kommet fra. Vi er igennem plakater, foldere på skoler og deltage i Skive By Night kommet ud til mange interesserede. Vores egne medlemmer har gjort et fantastisk arbejde!

Der er fortsat plads til flere medlemmer, og vi tror på, at der kommer flere når sæsonen starter. Vores faciliteter og sociale rammer skal nok friste flere unge mennesker.

Vi tilbyder fortsat gratis medlemsskab og jolleleje for alle nye medlemmere i forårssæsonen.

Vi glæder os til sæsonstart mandag den 9. maj, hvor alle interesserede er velkommen.

Ungdomsudvalget

Jan Olesen