Det er helt fantastisk for en lille klub som Skive at have to Europamestre her i 2016 og det vil vi selvfølgelig fejre. Det sker på mandag den 15. august kl. 18.00 i Skive Sejlklubs lokaler.

Søren Johnsen

Det var Dannebrog der vajede højest da International Europe Class – Master European Championship 2016 fik sin afgørelse i Polen i den forgangne uge, idet Søren Johnsen vandt GULD.

Søren vand suverænt med 5 førstepladser og 2 andenpladser ud af otte sejladser – Helt fantastisk.

Søren har gjort det mange gange før – han har vundet adskillige verdensmesterskaber og europamesterskaber, men det gør jo ikke præstationen mindre, og vi ønsker Søren stort tillykke med GULDET.

Katerina Bjerre Knudsen

I Påsken vandt Katerina Bjerre Knudsen (ligeledes fra Skive Sejlklub) europamesterskabet for Zoom8 ved et stort stævne i Spanien, hvilket vi tidligere har nævnt her på siden, men vi vil også gerne ønske hende stort tillykke.

Kom og vær med til at hylde de to Europamestre