Indbydelse til deltagelse i sejlsportsligaens 2. div. for medlemmer af Skive Sejlklub.

Tilmeldingsfrist 20. april.

Der vil blive sejlet trænings- og udtagelsessejlads i to lånte J80 i Struer Sejlklub den 26.04.2015 med efterfølgende udtagelse sejlads den 27.04.2015.

Sejladserne vil være efter round robin hvor alle møder alle. Der sejles korte op/ned baner med ny start hver halve time.
Der vil blive brug for et par gummibåde med på vandet til afvikling af stævnet. De skal bruges til mærke udlægning og dommerbåde. Selvom det ikke er matchrace vil denne form for sejlads få en snert af match race. Der vil dog blive sejlet efter almindelige kapsejladsregler. Der sejles efter lav point system hvor sejr giver 0 point og 1 point til nummer 2. Ved indbyrdes point lighed er det det den indbyrdes kamp der tæller. Yderlige sejladsbestemmelser fremsendes ikke til denne træning/udtagelse.
Bemanding af gummi både med tilhører giv venligst også besked om tilsagn.

Vi kender naturligt ikke hvor mange hold, der bliver klar, men ved 4 hold, der tilmelder sig vil programmet se således ud (ret til forbehold for ændringer, et stramt program for at få så meget sejlads som muligt og samtidig hensyn til vejrudsigten):

• Morgenmad og skippermøde den søndag 26.04.2015 kl. 8.00 med lodtrækning om hold numre.
  • Fælles tilrigning af både kl. 8.30
  • Første sejlads 1. robin kl 9.30
  • Ved 4 hold efter 1. round robin giver det 6 sejladser a 30 min.
  • Fælles madpakker mv indtages, mens de øvrige sejler for at få et stramt program til at gå op. Alle vil få snakket med alle i den øvrige ventetid .
  • Start sejlads 2. round robin ( der er lagt 1 time ind til forsinkelse) mv.kl. 12.30
  • Ved 4 hold og 6 sejladser forventes sidste båd i mål og havn kl. 20.00
  • Fælles afrigning og klargøring til næste dag – forventes slut 20.30

Første round robin vil være rent træning hvor 2. round robin vil være en del af udtagelsen. Andel af udtagelsen vil ske mandag 27.04.2015

• Fælles tilrigning skipper møde mv starter kl 16.30 foregår ved J 70 bådene på havnen.
  • Første sejlads på 3. round robin 17.00
  • Ved 4 hold giver det 6 sejladser a 30 min. (Det er vigtig at tidsplan holdes pga. årstid/mørke)
  • Afslutning og afrigning i havn sluttes kl 21.00

Der er ikke opnået pris på at leje J 70erne i mellem 1, og 2. div. stævnerne, men det ventes at der vil være mulighed for træning, så vi kan stå stærkt når hele det hele går løs og pressen vil skrive om de nye tiltag i sejlsporten. Sejlklubben har møde mede med Wolsing på mandag. Hvor de sidste tiltag mv drøftes.

Fra ligaudvalgets side ventes, at der til de følgende stævner vil være samme muligheder udtagelse i en eller anden form. Vi kan selvfølge opnå størst omtale i de lokale medier mv, når stævnet holdes i Skive.

Så vær med og gør din klub synlig overfor venner og familie og jo gerne pressen, til glæde for vor sport og din klub.

Skulle din trup ønske at deltage ved et senere arrangement i i Sejlsportsligaen hører vi gerne fra dig.

På Liga udvalgets vegne
Michael Møller Christensen