Første ligastævne i 2. divisionen sejles den 16.-17. maj, og det er nu ved at være tid til, at finde de hold, der skal dyste i vores interne udtagelsesstævne.

Bruttolisten af interesserede er ganske pæn, men nu spændes garnet, og vi skal have fastsat de hold, der vil deltage i den første interne dyst.

Deadline for tilsagn til hold eller nettoliste er mandag den 20. april

Møde onsdag den 8. april

Efter den forventede korte ekstraordinære generalforsamling (kl. 19) er alle interesserede velkommen til et møde om Sejlsportsligaen.

Dagsorden:
– Hold sammensætning 4-5 personer
– Træning
– Hvordan udpeger vi hvilke hold der deltager i de 4 stævner
– Tilsagn om hjælp til afholdelse af stævner i Skive
– Eventuelt

Udtagelsesstævne

Vi kan leje J80 i Struer Sejlklub og har d.d. forespurgt på mandag den 20., 27. april samt den 4. maj.

Vi håber, at kunne vælge imellem de sidste to datoer, så holdene har mulighed for at træne optil samt bagefter udtagelsesstævnet. Et senere tidspunkt er ikke aktuelt af respekt for deltagernes planlægning.

Vi har et hold!

Det kan vi lide at høre… Se at få smidt en kommentar nedenfor SAMT en mail til liga@skivesejlklub.dk med kontaktoplysninger på den (evt. skipper), der sidenhen kan holde jeres hold opdateret.

Vores hold er ikke klar eller jeg mangler et hold?

Har du ikke et hold, og er du fortsat meget opsat på at deltage, så gør opmærksom på det i kommentarfeltet!
Måske er der plads på et af de øvrige hold, eller måske kan vi danne hold ud af de øvrige tilmeldte.

Bemærk, at selvom man ikke har mulighed for at deltage i den første udtagelse, så er man ikke udelukket ved næste udtagelsesstævne. Vi vil i klubben forsøge at få så mange med som overhovedet muligt!

Deadline er også her den 20. april

Træning for vinderholdet

Imellem 1. og 2. divisionsstævnerne vil der være mulighed for at leje og træne i J70. Det er oplagt at holdet, der vinder udtagelsesstævnet gør brug af denne mulighed. Vi kan ikke vente hertil med udtagelsesstævnet.

Må jeg deltage?

Reglerne i Sejlsportsligaen foreskriver følgende, for at være berettiget til deltagelse:

Ethvert besætningsmedlem skal senest den 1. april 2015 være medlem af den klub (deltager), som vedkommende starter for.
Medlemskabet skal gælde for hele 2015 sæsonen. Inden for en Sejlsportsligasæson må et besætningsmedlem ikke deltage for flere klubber.
Medlemskabet skal kunne dokumenteres under stævnerne.

Ligaudvalget
liga@skivesejlklub.dk