Skive Sejlklub er en stor aktiv klub på Skive Havn, der arbejder for at samle alle sejlsportsinteresserede i et fællesskab.

Vores døre et åbne, da vi ønsker at byde alle velkommen i Skive Sejlklub. Derfor er det ikke kun vores medlemmer, men også besøgende og gæstesejlere, der kan få glæde af vores fantastiske klublokaler.

Vi ønsker at være en attraktiv klub, som man har lyst til at være medlem af. Det er netop vores medlemmers ønsker og visioner, der danner grundlag for de aktiviteter som klubben og dens medlemmere involvere sig i.

Velkommen i Skive Sejlklub!

Bliv medlem af Skive Sejlklub

Det koster kun kr. 600,- for et medlemsskab, der giver mange fordele bl.a.:

• Socialt samvær i et udviklende miljø med andre sejlere
  • Adgang til klubbens faciliteter, især i et af de smukkeste klubhuse i Danmark
  • Sejlerskole for juniorer – 30 joller – fra optimist til 29’er
  • Sejlerskole for seniorer – 37’ mathracere
  • Deltagelse i tursejlads med motor- og sejlbåde
  • Deltagelse i kapsejlads – bane og distance
  • Foredrag og kurser i vinterhalvåret
  • Mulighed for vinteropbevaring af din båd på klubbens vinterliggeplads
  • Skive Sejlklub er medlem af Dansk Sejlunion, der også giver fordele til medlemmer
    • Feks. modtager du bladet ”Sejler” 4 gange om året med meget relevant og aktuelt stof
    • Du kan benytte unionens turbøjer, du kan opnå rabat hos Codan Forsikring
    • Ligeledes er du velkommen i andre klubber, som medlem af Dansk Sejlunion
  • Du modtager informationer fra sejlklubben via e-mail og SMS, så du altid er opdateret.

Klik her for at blive medlem!