Skive Sejlklubs ungdomsafdeling er for børn og unge, piger og drenge, der har lyst til at være med i en sjov og udfordrende sport.

Vi kan tilbyde et godt klubliv i velfungerende rammer. Vi lægger vægt på, at sejlsport skal give gode oplevelser og nye kammerater. I Skive Sejlklub er der plads til alle, hvad enten du ønsker at sejle hyggesejlads eller har ambitioner om at sejle kapsejlads.

Klubben er baseret på frivilliges indsats i og omkring ungdomsafdelingen.

Skive Sejlklub blev i 2008 udnævnt som ungdomsvenlig sejlklub af Dansk Sejlunion.

Kontigent pr. år er kr. 625

Fællesskab, hygge og samarbejde

Foto af Allan Borch Madsen

Stort udvalg i moderne joller

Hvem kan være med?

Du skal være 8 år eller derover og være glad for vand og frisk luft.

Hvad kræves af udstyr?

Skive Sejlklub råder over et antal våddragter, sejlersko og redningsveste, som kan udlånes. Vi har helt nye bade- og omklædningsrum. Du skal blot huske håndklæde og skiftetøj.

Udfordringer for enhver

Foto af Kim Mølbjerg

Vi kan stille alt nødvendigt udstyr til rådighed

Sikkerhed

En optimistjolle kan ikke synke, da den er udstyret med luftpuder i siderne og bag i jollen.

Under træning følges hver gruppe altid af 1-2 motorbåde med en træner plus en voksen hjælper.

Ved for hård vind indstilles træning på vandet, og der gennemføres anden sejlerrelevant aktivitet på land.

Skive Sejlklub har en ansvarsforsikring gennem Dansk Sejlunion, og alt materiel er forsikret.

Kontakt til ungdomsafdelingen

Har du lyst til at prøve at sejle, kan du kontakte:
Phillip Rode
ungdom@skivesejlklub.dk