Nu starter… elitetræning med Søren Johnsen

For erfarne jollesejlere, der sejler landsdækkende stævner, er der nu mulighed for at få koncentreret elitetræning i Skive. Det gælder f.eks. E-joller, Zoomsejlere eller A-optimister, der sejler ranglistestævner. Andre jolletyper er også velkomne.

Træningen er tænkt som et supplement til den daglige træning i hjemklubben –men for de virkelig erfarne sejlere. Indbydelsen gælder for sejlere fra alle klubber.

Hvornår

Hver torsdag er der træning i efteråret. Indtil videre fra kl. 17.30, hvor man møder omklædt/tilrigget til skippermøde. Første gang torsdag den 25. august.

Du stiller selv med jolle. Dine forældre er meget velkomne! – Ud over Søren Johnsen er det frivillige forældre, der hjælper med træningen. Forældre bliver inddraget som hjælpere og medspillere.

Pris

Et medlemskab af Skive Sejlklub, hvis du ikke er medlem i forvejen. Lige nu betyder det 250,- kr, som er prisen for en halv sæsons medlemskab.

Videresend venligst denne mail til eventuelt interesserede sejlere/forældre i målgruppen.

Kontakt:
Søren Johnsen