Weekenden stod på sejlads, hygge, lege og nye udfordringer for de mange unge, der deltog i weekendens ungdomstur. Se 112 billeder fra dagene :)

Lørdag morgen var forældre og unge samlet i Skive Sejlklubs lokaler til morgenmad og optakt til weekendes udflugt. Først her blev sløret løftet for weekendens spændene program, og heldigvis blev programmet taget godt imod :).

Efter madpakkerne var smurt, gik turen gik til Skive Fjord Camping hvor to hytter ventede på at blive invaderet. Specielt én ting vakte stor interesse; nemlig de 2 medbragte Feva joller, som er nogle hurtige 2-personers ungdomsjoller.

Trænerne Lars og Jan sejlede hver en Feva jolle, og de unge kunne derfor på skift prøve jollerne. De prøvede både at styre jollerne, trimme de mange sejl og sejle rigtig rigtig rigtig hurtigt. En Feva jolle har 3 sejl hvor en Optimistjolle kun har 1, så der er rigtig mange snore at holde styr på. Det er én af de mange joller, som man kan rykke op i, når man er blevet en dygtig sejler.

Efter vi havde lagt til gik der ikke længe før ungerne havde fundet svømmebassinet. Man skulle ellers tro, at de havde fået nok vand den dag – men nej, de er rigtige sejlerbørn. Herefter stod den på hoppepude, minigolf og hygge i hytterne.

Pernille havde styr på programmet og sørgede for, at vi nåede alle aktiviteter. Om aftenen blev der tændt op i grillen og senere bålet, hvor vi bagte snobrød og skumfiduser over de varme gløder. Nu må vi ikke glemme flødebolle katapulten, hvor pigerne kæmpede imod drengene. Piger vandt ;).
Kræfterne var ved at være opbrugte, måske mest ved “de gamle”, for de unge fniste og hyggede lidt endnu, selvom de var hoppet under de varme dyner.

Dagen efter startede vi med morgenmad, hoppepude og en hurtig konkurrence før vi igen kom på fjorden. I løbet af dagen tog vinden til, og vi havde nogle super sjove flyve ture i de hurtige Feva joller. Dagen sluttede med masser af action, da rorbeslaget på den ene af jollerne blev rykket af kort før havnen. Alle forholdte sig i ro, og jollen blev trukket ind til jollebroen med hjælp fra følgebåden.

En stor tak til alle for en fantastisk weekend.