Hvidbjerg Bank Cup blev afholdt i Struer den 3. og 4. september 2011.

En del medlemmer af Viborg og Skive Sejlklub havde arrangeret fælles tur til Struer med samkørsel af joller, gummibåd, forældre og “optimister” ;o).

Én B-sejler indtog førertrøjen – Julius

Der var i alt 6 B-sejlere, der havde 9 gode sejladser fordelt over de to dage.

Julius Damsgaard havde en forrygende stribe med 9 sejre ud af 9 sejladser. Det er kun Julius 2. kapsejlads som B-sejler, så er rigtig godt kæmpet. Han formåede endda at komme ind som samlet nr. 2 blandt alle A-sejlere og B-sejlere i en af sejladserne.

C-sejlere

Det var 2 rigtig gode dage på vand og land med 14 deltagere i C-klassen og 10 sejladser afholdt – 5 lørdag og 5 søndag.

Det gik generelt godt for Skive-sejlerne, som alle lå i den bedste halvdel. Det er kun deres 2. kapsejlads, (1. gang var i Skive Sparbank Cup for nylig), så det må siges at være godt gået. De gik virkelig til opgaven med god energi.

Lørdag var der vindstyrker fra 1 til 5 m/s og søndag fra 3 og op til 10 m/s.

Generelt fik alle C-sejlere ved præmieoverrækkelsen stor ros fra banelederen for deres evne til at være på startlinien, når skuddet gik.

C-sejlere resultater

1. plads: Christian Lykkegaard Fuglsang (7 første, 2 anden og 1 tredje)
4. plads: Benjamin Damsgaard (1 første, 1 tredje, 3 fjerde, 3 femte, 2 sjette)
6. plads: Nikolaj Eriksen (1 anden, 2 tredje, 1 femte, 2 sjette og 4 syvende)

Så snart vi har resultatslisterne fra Struer Sejlklub, vil de blive lagt på vores hjemmeside under denne nyhed.

Et stort tillykke til alle vores sejlere, det kan I godt være stolte over!