Træningen vil have fokus på alle facetter af en kapsejlads og du skal derfor være en (let)øvet sejler for at få det optimale ud af træningen. Dette er sæsonens sidste træningssamling og sker i følgende weekend:

• April 5.-6.

Husk at tilmelde dig senest onsdag d. 2. april, men gerne før – de første har allerede meldt sig til denne weekend :o)

Du er selvfølgelig også meget velkommen, selv om du ikke nåede at være med ved de første vintertrænings weekender, og selvfølgelig også selv om du ikke er medlem af Skive Sejlklub.

Weekendens emne bliver “Farttræning og Banetræning”, og vil blive styret af cheftræner Søren Johnsen og træner Klaus Rønn Madsen.

Vi mangler forældre til at lave frokost og eftermiddagskage hhv. lørdag og søndag. Vi har derfor brug for, at du kontakter Claus Brink på claus@brinkandersen.dk eller 20859276, hvis du vil lave frokost/eftermiddags”kage” lørdag og eller søndag.

Prisen for træningen vil være kr. 375,- pr. weekend pr. sejler inkl. madordning, dvs. man binder sig ikke for en hel sæson, men kan deltage i netop de samlinger man har tid og lyst til. Der vil være sejlads både formiddag og eftermiddag.

Der vil være mulighed for gratis overnatning. Dette enten i egen campingvogn eller i klubhuset. Tilmelding skal ske samtidigt med tilmeldingen til træningen.

Find alle oplysninger i vores invitation samt bemandingsliste her!

Tilmeldingsoplysninger

Vælg weekend:

Jolletype:

Sejl nr. (skal udfyldes)

Sejlklub

Navn (skal udfyldes)

Telefonnummer (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Tilmelding og overnatning

Tilmelding til gratis overnatning:

Eventuelt

Eventuelle spørgsmål kan rettes til Søren Johnsen på mobil 4017 5275, Henrik Damsgaard på mobil 3120 9504 eller Claus Brink 2085 9276.

Velmødt til denne spændende og lærerige træningssamling, Skive Sejlklub

Deltagerlisten – April