For sidste gang afholdte Skive Sejlklub Sparbank Cup, for næste år skal en ny sponsor findes, så succes kan fortsætte. Stævnet henvender sig bredt så både de sociale-hyggesejlere, begynderne samt elitesejlerne kan få nogle gode oplevelser på land og vand.

46 børn og unge boltrede sig i weekend på fjorden, der både bød på solskin med let vind og haglbyer i hård vind. Flere fik sat deres grænser på prøve om søndagen, når de mørke skyder drev forbi, og de sprudlede derfor af stolthed, da de hev jollerne på land efter sidste sejlads.

”De unge får oplevelser for livet, og med vores fantastiske rammer i Skive Sejlklub, er det oplagt at afholde stævner, der henvender sig bredest muligt. Derfor var flest mulige jolletyper inviteret til stævnet, hvor de blev opdelt i forskellige niveauer på vandet. Vi havde et fantastisk stævne!” udtaler stævneleder Niels Jørgen Hedevang.

Mange Skive sejlere i top 3

Bedst placeret i Europe jolle klassen sluttede den lokale træner og tidligere verdens mester Søren Johnsen som nr. 1 efterfulgt af Daniel Thomassen som nr. 2.

Viliam Stampe som nr. 1 i Laser Standard klassen og Casper Nielsen som nr. 2 i Laser Radial.

I Feva klassen blev Christian Jeppesen og Jonas Vig nr. 1, Frederikke Løvdal og Julie Fly Kristensen som nr. 2 og Christian Fuglsang og Nikolaj Eriksen som nr. 3.

I Optimist A sluttede Julius Damsgaard som nr. 1.
I Optimist B vandt Benjamin Damsgaard og Daniel C. Østergaard sluttede som nr.2.
I Optimist C klassen kom Frederik Østergaard på en 3. plads.

Alice Bjerre Knudsen fik en flot 1. plads i Zoom8 klassen.

Se det samlede resultat her!

Lokalt støtte er nødvendig

Skive Sejlklub takker for det langvarige samarbejde med Sparbank, der nu er fusioneret med Spar Nord. De har ikke nået at tage kontakt til Spar Nord omkring et fremtidigt samarbejde, men håber på fortsat opbakning fra dem og lokale virksomheder, der vil være med til at støtte vores ungdomsarbejde.

Det kan nævnes at Skive Sejlklub arbejder på at skaffe endnu to to-mands joller, hvor økonomiske midler udefra er nødvendige for at komme i mål. ”Mange har sikkert se de hurtige 49’er joller under OL, hvor vi netop arbejder på at udvide antallet af vores ”ungdomsvenlige 49’er joller”, som er en kæmpe succes i klubben.” slutter Niels Jørgen Hedevang.