Så er det tid til, at skabe en succes på havnen! Lørdag den 12. maj afholdes Maritim dag på havnen, hvor alle klubber åbner dørene og giver interesserede mulighed for at prøve krafter med vandsport i alle dens afskyggelser.

Vi vil gerne invitere alle interesserede ned i Skive Sejlklub og vi specielt har fokus på vores ungdomsafdeling. Alle unge medlemmer eller ikke medlemmer vil have mulighed for at prøve vores joller samt en masse andre aktiviteter, da vi låner en trailer fyldt med fedt grej! Trailerne indeholder udstyr til f.eks. at spille kajakpolo i havnen eller prøve en tur på et windsurfingbræt og meget mere.

Forældre til vores ungdomsmedlemmer vil yderligt få mulighed for at prøve og sejle på de store Match Race både, som Match Race Skive giver prøveture i.

Det er gratis at deltage.

Besøg også de andre klubber på havnen

Produktionsskolen Marienlyst
Skive roklub