Her et resumé af opstartsmødet for “Talent- og elitetræning, Skive Sejlklub”, afholdt torsdag d. 29/3.

Holdet er for alle jollesejlere, fra alle klubber, som ønsker seriøs træning med henblik på konkurrence (både lokale- og ranglistestævner).
Der trænes hver mandag og torsdag, hvor man møder omklædt og tilrigget til skippermøde kl. 17.00.

Første gang d. 12/4 kl. 17.00

For sejlere, som indimellem ikke kan nå frem til kl. 17.00, kan man briefes ved trænerbåden. Hellere lidt sejllads end ingen!
Videooptagelser fra træningen bruges i undervisningen og træningen afsluttes med opfølgning på sejladsen.
Fællesspisning fravælges, idet mange har langt hjem. Alle initiativer til kage, frugt eller andet efter endt sejlads er dog meget velkomne.
Desuden er forældre meget velkomne i trænerbådene under træning. Dog er der altid min. en forældre på land til at hjælpe med grej- eller personskade.

Betalingen udgør som tidligere oplyst 2 x 500,- for ikke medlemmer og 500,- for medlemmer. Der er heri ikke indeholdt trænerløn under stævner. Men da der er et stort ønske om trænerassistance til stævner, vil nogle forældre forsøge at skaffe sponsormidler til det. Endvidere søges sponsormidler til træningsbesøg hos “venskabsklub” i Tyskland og til indkøb af offshore jakker til sejlere og forældre.

Aktuelt er der tilmeldt sejlere i Opti-, Zoom-, Laser- og Europajoller.

Sejlerne orienteres om ændringer i træning via sms. Send derfor dit navn og mobilnummer til:

elite@skivesejlklub.dk

Anden kommunikation foregår via holdets Facebookgruppe, som i tiden hedder “Lim-team” men, som kommer til at hedde “Talent- og elitetræning, Skive Sejlklub”.

Vi glæder os til at se dig torsdag efter Påske.

Mvh.
Søren Johnsen (tlf. 40 17 52 75) og Henrik Damsgaard (tlf. 31 20 95 04)