Den stod på sejltur helt ud ud til den anden sidste bøje i sejlranden, grillede pølser og isvaffel på vores sidste dag, inden der var dømt sommerferie. Hvis der havde været lidt mere vind, havde vi nået den aller sidste bøje!

I forbindelse med spisningen efter sejladsen havde vi diplomoverrækkelse. Tillykke til alle, der allerede har bestået sældiplomet ;) Godt gået!

Hvilken sæson!

Siden sæsonstart har vi haft stor fremgang i ungdomsafdelingen, hvor vi kun har oplevet ét frafald. Selv på den sidste dag kom der to nye drenge, som gerne vil fortsætte efter sommerferien. Der er ikke nogen, som har udtryk at de stopper efter sommerferien, så vi håber at se alle unge + forældre efter sommerferien igen :)

Tak for en fed sæson til alle “de nye”: Benjamin, Casper, Casper O., Frederikke, Ilona, Jacob G., Jacob, Julie, Linea, Mads Emil, Nicolai, Patrick, Rasmus, Rasmus S., Sebastian B., Sebastian, Malte, William.

De “gamle sejlere” skal selvfølgelig også have en hilsen med på vejen! Tak til Christian, Jonas, Janus, Jens Mathias, Villiam, Søren, Simon, Vincent og Julie for en fed forårs sæson ;).

Håber ikke vi har glemt nogen…. vi er ved at være så mange ;)

I den kommende sæson

Vi starter igen den 15. august, og vi glæder os helt vildt!

Vi arbejder på at arrangere en forældre infoaften, som nok vil ligge sammen med den første træningsaften.

Hertil håber vi på opbakning til en weekendtur, hvor vi vil sejle op nærmeste spejderhytte for at overnatte der, og atter sejle hjem dagen efter. Vi arbejder på, at det bliver lørdag den 3. september.

God sommerferie til alle – også jeres forældre!

Christian, Lars, Pernille og Jan