Der var liv og glade dag i mandags, hvor sæsonen startede i ungdom efter en skøn sommerferie. Læs om weekendtur længere nede!

Ud af alle de nye sejlere fra foråret, har vi kun oplevet ét frafald. Det synes vi selv er rigtig godt gået. Hertil startede der 3 nye i mandags og endnu 2 nye tilslutter sig den kommende mandag. Det vil sige at vi er oppe på i alt 18 nye sejlere – det er bare super! Hertil har vi selvfølgelig også de øvede sejlere, som Christian Neve træner.

Måske løber vi snart løber tør for joller, og ender med ventelister eller behov for flere træningsdage. Den tid den glæde, men det er da fedt!

Weekend sejlertur – til alle vores kære ungdomssejlere

Først i september har vi planlagt et lidt anderledes event, som vi håber at i alle har lyst til at være med til.

Sejlerturen starter i klubhuset lørdag den 3. september kl. 8.30, og vi er først hjemme igen søndag den 4.

Vi starter dagen med fælles morgenmad, hvorefter vi afholder jeres første skippermøde. Efter skippermødet, vil vi ved fælles hjælp klargøre jollerne og starte weekendturen fra Skive havn.

Det vil først blive afsløret til skippermødet hvor vi skal hen, og vi kan kun fortælle jer, at vi skal overnatte et hemmeligt sted.

Ligesom vi ikke vil afsløre stedet, vil vi heller ikke afsløre programmet helt endnu. Men bare rolig, vi har et fantastik program planlagt for jer.

Prisen for overnatning og forplejning bliver 350 kr.

Det eneste i skal sørge for er tøj og sovepose… muligvis et telt hvis I har et.

Sidste tilmeldingsfrist er mandag den 22. august.

Spørgsmål omkring weekend sejlerturen kan stilles til Pernille på tlf. 2928 4651

Med venlig hilsen
Lars, Jan og Pernille