Igen i år vil Skive Sejlklubs Ungdomsafdeling kunne tilbyde børn og unge fra ca. 10 år at lære at sejle.

Det kræver ingen særlige forudsætninger, da vi kan tilbyde både joller, våddragter og redningsveste til de unge, der ønsker at prøve kræfter med Skive Fjord – siger Henrik Damsgaard formand for Ungdomsafdelingen.

Træningen er også for de børn og unge, der måske har lært at sejle, men som er kommet fra det og gerne vil i gang igen.

Vi kan tilbyde både én og tomandsjoller, så der er stor sandsynlighed for at vi kan lave en løsning, der passer til den enkeltes færdigheder og temperament – tilføjer træner Søren Espersen.

Det er Søren Espersen, der bliver holdets træner og som hver mandag vil tage sig af at give sine sejlererfaringer videre.

Træningen vil ligge mandage, og første gang er mandag den 13/5 2013 kl. 17.00, hvor alle mødes på græsplænen ud mod havnen foran Skive Sejlklub. Sejlklubben tilbyder 1 måneds gratis træning og jolleleje til alle nye der melder sig til.