Efter en travl og god sæson i 2014 med masser af træning og stævner, er det vigtigt at fastholde (læs; ikke miste) sejler-formen og følingen med jollen. Hvis man hen over vinteren mister følingen med jollen, vil man ofte skulle bruge de første 2 måneder i foråret til at komme på samme niveau, som da man “sluttede” sæsonen i oktober.

Derfor er det vigtigt, at du ikke bare venter på, at marts/april kommer – men derimod sørger for at holde din fysiske form og føling med jollen på så højt niveau som muligt. Dvs. at “vedligeholde” formen og følingen.

Derfor har vi i Skive Sejlklub valgt at prioritere “vedligeholdelsen” med ofte men korte træningsseancer i stedet for at afholde nogle få weekend-træningsseancer. Samtidig vil vi deltage i enkelte stævner i Jylland samt starte med en mere intensiv træning i marts, således vi er klar til sæsonen 2015.

Bemærk:

Alle sejlere fra alle sejlklubber er velkomne til at deltage i ovenstående seancer
Alle søndagstræninger er gratis for alle deltagere – også fra andre sejlklubber
Jollerne kan blive liggende i Skive Sejlklub vinteren over – hvis man ønsker dette
Ingen tilmelding til søndagstræningerne – man møder op, hvis/når man ønsker

Vinterens program vil indeholde følgende 3 elementer

• Vedligeholdelsestræning de fleste søndage fra 12.30 – 16.30 (se planen)
  • Deltagelse i udvalgte træningsstævner – Ålborg vintertræning samt Kaløvig Ice Camp og Ice Cup
  • Skive Sejlklub “Forårs Cup” d. 14. og 15. marts 2015

Vedligeholdelsestræning søndage

Fokus er udelukkende at holde sejlerformen og følingen ved lige.
Seancen foregår altid om søndagen fra kl. 12.30 – ca. 16.30. Vi går på vandet kl. 13.00 og forventes at være inde senest kl. 16.00. Der vil kun være 1 pas.
Der vil primært blive lavet:
– Farttræning på Skive fjord
– Banetræning – evt. med fokuspunkter som start, vendinger osv.

Der vil ikke være en decideret instruktør på, men altid en ansvarlig person, som styrer hhv. sikkerhed, tidspunkter, træningspas og generel hjælp til sejlerne. Der vil altid være mindst én følgebåd.

Deltagelse i udvalgte træningsstævner

Fokus er at deltage i enkelte og udvalgte træningsstævner i “nærområdet” .
Vi har valgt at sætte fokus på Aalborg vintertræning samt Kaløvig Ice Camp og Ice Cup.

Skive Sejlklub “Forårs Cup”

Fokus er at pudse de sidste detaljer af, inden sæsonen starter.
Lørdagen bruges til træning med instruktører og træningsemner
Søndagen bruges til kapsejlads med opdeling i klasser med præmieoverrækkelse, pokaler …. Under kapsejladsen må instruktører sejle og instruere under sejladserne.

Har du spørgsmål til træningen, programmet eller andet, er du velkommen til at kontakte ungdomsformand Henrik Damsgaard på mobil 3120 9504 eller Claus Brink på 20859276 eller mail claus@brinkandersen.dk .

Vinter Træningsprogram Skive Sejlklub:

Dato Arrangement Tidspunkt

• 9. nov. Søndags vedligeholdelsestræning 12.30 – 16.30
  • 16. nov. Søndags vedligeholdelsestræning 12.30 – 16.30
  • 21.-22. nov. Træningslejr Kaløvig – Ukendt
  • 28.-30.nov. Træningslejr Kaløvig -Ukendt
  • 7. dec. Søndags vedligeholdelsestræning 12.30 – 16.30
  • 14. dec. Søndags vedligeholdelsestræning 12.30 – 16.30
  • 11. jan. Søndags vedligeholdelsestræning 12.30 – 16.30
  • 25. jan. Søndags vedligeholdelsestræning 12.30 – 16.30
  • 8. feb. Søndags vedligeholdelsestræning 12.30 – 16.30
  • 21.-22. feb. Ice Camp Kaløvig – Ukendt
  • 28.feb.- 1. mar. Ice Cup Kaløvig – Ukendt.
  • 8. mar. Søndags vedligeholdelsestræning 12.30 – 16.30
  • 14.-15. mar. Skive Sejlklub “Forårs Cup”. (Lørdag 10.00 – 17.00 .. Søndag 10.00 – 16.00)

Skive Sejlklub