Så kom sommeren endelig, og det er jo bare skønt da vores weekendtur er lige rundt om hjørnet.

Vi mødes i klubhuset lørdag d. 16. juni kl. 08.30. Her starter vi dagen med rundstykker sammen med mor, far og søskende.

Derefter skal vi have jollerne i vandet, og så tager vi på en lang tur, hvor vi vil gå i land et sted langs fjorden for at spise frokost.

Aftens program bliver en overraskelse, men bare rolig, der vil være grill, hygge og overnatning i telt et hemmeligt sted.

Alle er velkommen til hygge

Vores nuværende medlemmer, gamle sejlere, elite sejlere samt forældre og søskende er inviteret. Så husk at tilmelde dem alle!

Det er naturligvis kun sejlerne, der kan komme på vandet i jollerne. Men der er plads i følgebåden, omkring bålet om aftenen og specielt til morgenmad søndag morgen!

Tilmeld dig og din familie til Pernille på pernille@gudi.dk eller tlf. 2998 4651